Anna Petrova Paris Elanor (Lcst L12 Black) Extrait De Erkek Parfüm 100ml
Uzun süreli etki Minimum %30 Esans Doğal İçerikKoku Karakteri: Aromatik fougère kokusuyla çağdaş erkekliği ortaya çıkarıyor. Yaz gecelerinin anılarını çağrıştıran koku, canlandırıcı karpuz, fesleğen, lavanta ve mine çiçeği notalarıyla açılıyor, ardından koyu çikolata, kaşmir ve paçuli notalarıyla şehvetli bir temelde bitiyor.
Üst (Top) Notalar: Karpuz (Watermelon), Fesleğen (Basil) Orta (Heart) Notalar: Lavanta (Lavender), VerbenaAlt (Base) Notalar: Bitter çikolata (Dark Chocolate), Cashmeran, Paçuli (Patchouli), Coumarin
Günlük kullanım için idealdir.Cilt ve kıyafetlerde kolay ve cömert bir kullanım için sprey aplikatör formatındadır.
Kullanım: Dik tutarak püskürtün.Kutusunda ve Kapalı ambalajındaHediye Paketi Yapılabilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.