ÇinDünyadan HediyelerDNY-HDKSK275Keskin Hediyelik Eşya Ve TekstilTongue Drum Meditasyon Çanı Çantalı KSK275
ÇinDünyadan HediyelerDNY-HDKSK275Keskin Hediyelik Eşya Ve TekstilTongue Drum Meditasyon Çanı Çantalı KSK275
ÇinDünyadan HediyelerDNY-HDKSK275Keskin Hediyelik Eşya Ve TekstilTongue Drum Meditasyon Çanı Çantalı KSK275

Tongue Drum Meditasyon Çanı Çantalı KSK275 (DNY-HDKSK275)

İndirim Oranı : %55 İndirim
Fiyat : ₺5.500,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.490,00(KDV Dahil)
Barkod : 8580301204881

Tongue Drum Meditasyon Çanı Çantalı KSK275

Çelik dilli tambur, tank tamburu veya çile tamburu, Idiophone ailesindeki orijinal olarak bir propan silindirinden yapılmış yuvarlak bir çelik yarık/dil tamburudur. retim aşamasında akortlanmış 8 notalı harmonik çelik vurmalı sazdır. Melodik zenginliğiyle bir çok perküsyon aletiyle birlikte sokak müziğinde, terapi alanlarında, okullarda orf ve perküsyon atölyelerinde tercih edilmektedir. Dingin, sıcak ses tonu, melodiye kattığı yumuşaklık, kolay çalınabilir-Öğrenilebilir oluşu nedeniyle hızla yaygınlaşan bir sazdır. Steel tongue drum (aquadrum) farklı enstrümanların eşliği olmaksızın tek başına çalındığında da çevreye yaydığı huzurla dinleyenleri büyüler. Çelik gövdenin titreşiminden elde edilen ses huzura yolculuğun müjdecisi gibidir.

Vokal meditasyonu ve ses terapisi kasesi, el yapımı, meditasyon, yoga kasesi, Tibet çanı, metal, ses çanı seti, çakra, rahatlama, dua için kullanılır.

Tibet Meditasyon kase seti; El yapımı metal kase, ahşap tokmak, geleneksel tasarım ve seçkin işçilik.
Şifa ve Meditasyon için rahatlatıcı sesler oluşturun: Mükemmel rezonans ve iyileştirici seslere sahip  metal kase, yoga, meditasyon, ruhsal iyileşme, günlük rahatlama vb. için idealdir.

Ürün Ölçüleri.
Genişlik: 16 cm
Yükseklik: 9 cm

Kolay Huzurlu Tonlar oluşturun: Sadece ahşap tokmak kullanarak kasenin kenarını ovalayın, stresinizi azaltan ve ruhsal, zihinsel ve fiziksel iyileşmeyi teşvik eden huzurlu ve rahatlatıcı sesler çıkarabilirsiniz.

Ses Dinginlik Rahatlama Teorisi: Dinginlik rahatlama süreçleri beyin dalgalarımızı çalıştırarak kaselerin mükemmel rezonansı ile senkronize etmek için başlatılır. Ses ve titreşimler derin meditasyon ve düşünme için rahat bir durumu destekler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR